Andreas Mikkelsen

Mikkelsen kjemper om pallplass i Rally Storbritannia

Elfyn Evans fortsetter å imponere i Rally Storbritannia på hjemmebane i Wales og leder overlegent etter lørdagens etappe. Andreas Mikkelsen har kjørt seg opp.

KJEMPER OM PALLPLASS: Andreas Mikkelsen har kjørt seg opp i Rally Storbritannia. Foto: Norbert Barczyk/PressFocus/REX/Shutterstock
KJEMPER OM PALLPLASS: Andreas Mikkelsen har kjørt seg opp i Rally Storbritannia. Foto: Norbert Barczyk/PressFocus/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter lørdagens kjøring er Mikkelsen på femteplass. Det er to plasser bedre enn da han gjorde seg ferdig med fredagens etappe.

Mikkelsen er 1.03,6 minutt bak Evans, men bare 10,5 sekund bak Sebastien Ogier på 2.-plass. Det blir en spennende duell søndag om plassene bak briten.

- Det har vært en veldig god dag. Ikke helt feilfri, men mye bra kjøring, sa Mikkelsen i en pressemelding etter en dag hvor han knep verdifulle sekunder nærmest på hver fartsprøve.

- Jeg ser fram til avslutningsdagen. Det blir fem spennende prøver, og jeg har planer om å gi alt for en plass på seierspallen, sa Mikkelsen.

Tett

Sebastien Ogier, som har vunnet Rally Storbritannia de fire siste årene og har sjansen til å sikre sin femte strake VM-tittel, var en stund nede på fjerdeplass før han kjørte seg opp igjen. Han er bare 0,5 sekund foran Mikkelsens Hyundai-lagkamerat Thierry Neuville og 4,6 foran finske Jari-Matti Latvala.

For Mads Østberg fortsatte problemene lørdag. Han var nødt til å bryte den ellevte fartsprøven på grunn av elektriske problemer. Feilen ble funnet, men temaet hans hadde ingen mulighet til å fikse bilen. Dermed ble det ikke mer kjøring på nordmannen lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer