Mikkelsen med sterk 2. plass i Monte Carlo

Aldri i nærheten av å true suverene Sebastien Ogier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Mikkelsen beholdt annenplassen gjennom de siste fartsprøvene under sesongåpningen i rally-VM søndag, men var aldri i nærheten av å true suverene Sebastien Ogier.

Mikkelsen endte 1.54 minutt bak den franske vinneren, som fortsatte dominansen i rallysirkusets sesongåpning.

- Jeg er veldig stolt over å ha vunnet dette rallyet tre år på rad, for det er en veldig spesiell og veldig vanskelig konkurranse, sa Ogier.

Thierry Neuville ble nummer tre bak Mikkelsen, men var ikke en trussel for nordmannen. Belgieren endte 1.23 bak Mikkelsen. Mads Østberg kjørte inn til 4.-plass, halvannet minutt bak pallen.

Stolt av ny kartleser Mikkelsen har tatt VM-bronse to år på rad, men dempet forventningene før årets første runde med utfordrende forhold og ny kartleser i Monte Carlo.

- Jeg er så stolt av jobben Anders (Jæger) har gjort i sitt første løp. Jeg visste at han var talentfull, men dette var bedre enn hva jeg kunne forestilt meg. Dette har vært helt perfekt. Nå bare gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Mikkelsen.

Etter at britiske Kris Meeke måtte bryte lørdag, var Ogier i ensom majestet, og det var lite Mikkelsen og Jæger kunne gjøre med den suverene franskmannen i VM-åpningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer