Mikkelsen på 3.-plass

Etter de to første fartsprøvene av Rally Monte Carlo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Mikkelsen (26) er på 3.-plass etter de to første fartsprøvene av Rally Monte Carlo torsdag.

Nordmannen ble nummer tre på de to første fartsprøvene i asfalt- og snørallyet ved Middelhavet, og i sammendraget er han 20 sekunder bak ledende Kris Meeke fra Storbritannia. Regjerende verdensmester og storfavoritt til en ny VM-tittel, franske Sebastien Ogier, er på 2.-plass med 6,9 sekunder opp til Meeke.

Mads Østberg (28) er på 6.-plass etter rallyets første dag. Han er frakjørt med 35,3 sekunder.

- Monte Carlo er et veldig krevende løp når forholdene er som de er, med godt grep noen steder, og snø og is andre steder, sa Østberg i en kommentar.

- Men jeg synes vi har hatt en bra start på løpet. Det er 14 etapper igjen, så mye er ugjort, men alltid bra å få OK start. Vi har endret litt på notesystemet vårt, som skal fungere til det bedre. Vi har forberedt det godt. Men det ble allikevel litt uvant når vi kom i konkurransemodus, og jeg må ha litt mer erfaring for å kunne utnytte forbedringene. Jeg tenker det blir bedre i morgen når vi kjører i lyset, sa Østberg.

Rally Monte Carlo avsluttes med fartsprøvene 14 til 16 søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer