MED I TETEN: Andreas Mikkelsen er på 3.-plass etter de fire første fartsprøvene i Rally Tyskland. Hans lagkamerater Jari-Matti Latvala og Sebastien Ogier kniver om ledelsen. Foto:  AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix
MED I TETEN: Andreas Mikkelsen er på 3.-plass etter de fire første fartsprøvene i Rally Tyskland. Hans lagkamerater Jari-Matti Latvala og Sebastien Ogier kniver om ledelsen. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB ScanpixVis mer

Mikkelsen på tredje

Etter de fire første fartsprøvene i Rally Tyskland.

Andreas Mikkelsen er på 3.-plass etter de fire første fartsprøvene i Rally Tyskland. Hans lagkamerater Jari-Matti Latvala og Sebastien Ogier kniver om ledelsen.

Ogier vant tre av de fire første fartsprøvene, men Latvala slo ham med 2,3 sekunder på den tredje prøven, og ved dagens første service ledet finnen ett tidels sekund foran sin Volkswagen-lagkamerat og rival.

- Alt handler om å bremse riktig, og det har vært vanskelig. Jeg gleder meg til servicepausen. Dette rallyet pleier å være enklere om ettermiddagen, sa Latvala til wrc.com.

- Jeg kjører godt, men ikke perfekt. Det er det jeg sikter mot, sa Ogier.

Mikkelsen ble nummer tre på alle de fire første fartsprøvene. Sammenlagt er han 15,9 sekunder bak Latvala.

Kris Meeke samlet fire fjerdeplasser og er 5,5 sekunder bak Mikkelsen.

Mads Østberg er på 9.-plass. Det skal kjøres ytterligere fire fartsprøver første dag av VM-rallyet, som avsluttes søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram