Mikkelsen signerer ny langtidskontrakt med Volkswagen

- Tidenes bursdagsgave.

FORTSETTER: Andreas Mikkelsen har signert en ny langtidskontrakt med Volkswagen i rally. Foto: Nikos Mitsouras / EPA / NTB Scanpix
FORTSETTER: Andreas Mikkelsen har signert en ny langtidskontrakt med Volkswagen i rally. Foto: Nikos Mitsouras / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Andreas Mikkelsen feirer 26-årsdagen med å signere ny langtidskontrakt med Volkswagen Motorsport.

- Dette er tidenes bursdagsgave, sier en strålende fornøyd Mikkelsen.

Med en langtidskontrakt i havn, kan Oslo-gutten og hans kartleser Ola Fløene rette blikket fremover - vel vitende om at det meste nå er lagt til rette for at de skal lykkes med målsettingen om å bli Norges neste verdensmestere i rally.

- Fantastisk følelse - Jeg er utrolig glad og fornøyd med å ha forlenget kontrakten med Volkswagen Motorsport. Det er en fantastisk følelse å vite at de er så fornøyd med meg og det jeg har prestert, at de ønsker å fortsette å jobbe med meg i årene fremover. Jeg er takknemlig for denne muligheten til å utvikle meg videre i verdens beste rallyteam, sier Andreas, som fyller 26 år i dag.

Nordmannen har vært en del av Volkswagen Motorsport etter at han signerte en junioravtale før 2013-sesongen. Nå er det imidlertid slutt på juniortiden etter at han har signert en kontrakt som gjør han til likeverdig sjåfør med teamkameratene Sebastien Ogier - de siste to års verdensmester - og Jari-Matti Latvala.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer