GULL: Mikko Kokslien gikk til topps i NM i kombinert på Beitostølen lørdag. 31-åringen viste sterk langrennsform og parkerte konkurrentene.
<div></div><div>
&nbsp;Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix</div>
GULL: Mikko Kokslien gikk til topps i NM i kombinert på Beitostølen lørdag. 31-åringen viste sterk langrennsform og parkerte konkurrentene.
 Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Vis mer

Kombinert:

Mikko Kokslien sikret NM-gull i kombinert

På Beitostølen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mikko Kokslien gikk til topps i NM i kombinert på Beitostølen lørdag. 31-åringen viste sterk langrennsform og parkerte konkurrentene.

Kokslien gikk i mål 8,5 sekunder foran Jørgen Graabak etter ti kilometer i langrennssporet. Sveitseren Tim Hug var nummer tre over målstreken, fulgt av Magnus Hovdal Moen.

Espen Andersen gikk først ut i sporet etter torsdagens hopping, mens Kokslien, som hadde flere løpere mellom seg og lederen, var 28 sekunder bak. Likevel holdt det til gull.

– Det var kjempegøy å ta NM-gull. Jeg følte meg bra fra start til mål, sa Kokslien til NRK etter målgang.

– Så var det jo artig å «knekke» Jørgen (Graabak), la han smilende til.

Hoppdelen av NM skulle vært gjennomført i Midtstubakken fredag, men på grunn av dårlig vær ble hopprennet avlyst. Den provisoriske omgangen som ble gjennomført torsdag gjaldt.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer