Milad og Hossein ventet i to dager på flyplassen for å få de billigste flybillettene fra Barcelona. Nå er de døde

Iranske sportsjournalister kom fra El Clasico.

OMKOM PÅ JOBBTUR: Hossein Javadi, i gul trøye til høyre på bildet, og Milad Hojatoleslami, til venstre for ham, døde på vei fra Barcelona til Irans landslagssamling i Wien. Her er de to kollegene og vennene avbildet under fotball-VM i Brasil.Foto: AP /Arash Khamoushi/ NTB Scanpix
OMKOM PÅ JOBBTUR: Hossein Javadi, i gul trøye til høyre på bildet, og Milad Hojatoleslami, til venstre for ham, døde på vei fra Barcelona til Irans landslagssamling i Wien. Her er de to kollegene og vennene avbildet under fotball-VM i Brasil.Foto: AP /Arash Khamoushi/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rekken av tragiske historier etter flyulykken i alpene tirsdag er nær sagt endeløs. 150 mennesker døde da Germanwings flight 4U9525 styrtet i de franske alpene.

Nå kan det se ut som om annenpiloten Andreas Lubitz styrtet flyet i fjellveggen med vilje.

To av dem som mistet livet var iranske sportsjournalister som kom fra storkampen mellom Barcelona og Real Madrid. Milad Hojatoleslami og Hossein Javadi var på vei til Irans landslagssamling i Wien.

De to hadde ventet i to dager på flyplassen i Barcelona for å fly tilbake på billigst mulige måte, skriver BBC.

Reisefølget ombestemte seg I Wien sitter to av kollegene til Hojatoleslami og Javadi og takker høyere makter for at de lever. Payam Younesipour og Saeed Zahedian er i sorg over å ha mistet to venner i ulykken, men likevel takknemlige over å leve.

De to skulle nemlig vært med på turen til Barcelona for å dekke kampen, men ombestemte seg i siste øyeblikk.

- Hvis vi hadde reist til Barcelona hadde vi vært på det samme flyet hjem alle sammen, sier Younesipour til den engelske avisa The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.