Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan 24 poeng bak byrival Inter

Har gitt opp medalje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skaderammede Milan sliter videre og måtte søndag nøye seg med 2-2 borte mot Cagliari.

Milan står med 12 poeng etter 14 runder. Opp til byrival og serieleder Inter skiller det 24 poeng. Roma på 2. plass har 32 poeng.

- Vi er langt bak de to på toppen av tabellen, men jobbet hardt i dag og sikret ett poeng. Vi har fortsatt ikke gitt opp håpet om 4. plass. Det er vår motivasjon, sier Milan-trener Carlo Ancelotti.

I mesterligaen har det gått mye bedre for milaneserne. De er klare for cupspillet og kan konsentrere seg om å bedre 15.-plassen i serie A.

Alberto Gilardino headet Milan i tet rett etter sidebytte, men Cagliari slo tilbake. David Suazo utlignet på straffe etter selv å ha blitt felt. Suazo var også involvert da Sardinia-vertene tok ledelsen. Hans avslutning ble mesterlig reddet av Milan-keeper Zeljko Kalac, men returen fra Andrea Capone maktet han ikke stanse.

Marco Borriello utlignet til 2-2 med en akrobatisk volleyscoring. De siste 15 minuttene spilte Milan med ti mann etter at Andrea Pirlo ble utvist for en takling bakfra.

Toni scoret

Luca Toni scoret sitt sjette mål for sesongen da Fiorentina vant 1-0 hjemme mot Lazio. Måltyven nettet fra kort hold etter at Fiorentina lurte gjestenes offsidefelle.

Chievo er i gang etter en tung sesongstart. Søndag vant laget for annen kamp på rad. Victor Obinna utnyttet svakt forsvarsspill og scoret begge målene i 2-0-seieren borte mot Livorno.

(NTB)

FESTER GREPET: Inter har festet grepet om seriegullet, mens Milan er uoppnåelige 24 poeng bak. På søndag festet også Cagliaris David Suazo grepet om Milans Kakha Kaladze. Foto: AP
FESTER GREPET: Inter har festet grepet om seriegullet, mens Milan er uoppnåelige 24 poeng bak. På søndag festet også Cagliaris David Suazo grepet om Milans Kakha Kaladze. Foto: AP Vis mer
Hele Norges coronakart