Milan fikk Ronaldo til spottpris

Har sunket voldsomt i verdi.

(Dagbladet.no): Ronaldo har vært tøff i trynet de siste dagene, og uttalt at «Madrid var helvete og Fabio Capello et mareritt». Det har han sagt i visshet om at overgangen til Milan snart ville gå i orden - og det gjorde den omsider i dag.

Den brasilianske 30-åringen, i en årrekke regnet som verdens beste spiss, koster Milan bare 63 millioner kroner, melder AP. I tillegg får Real Milan-spissen Ricardo Oliveira som en del av avtalen.

- Jeg ønsker ham lykke til, og håper at han gjør det han var i stand til tidligere - da han var en stor spiller, sier Real-trener Fabio Capello ifølge AP.

De fire første sesongene Ronaldo var i Real scoret han imponerende scoret 82 mål på 120 ligakamper.

Denne sesongen har det derimot gått langt tråere, og han har scoret ett mål på sju kamper.

Milan har vært svake for Ronaldo lenge, og vær nær å slå kloa i brassen i august i fjor. Den gang var tilbudet til Real Madrid langt høyere - nesten 185 millioner kroner - men overgangen strandet da spanjolene krevde en opsjon på Kaka i tillegg.

På under et halvt år har Ronaldos verdi altså sunket med over 120 millioner kroner.

Fabio Capello har ikke brukt Ronaldo siden 7. januar.

ENDELIG KLAR: Milan-fans vinket fornøyd til Ronaldo da han ankom Milans hovedkvarter for den medisinske sjekken i går. I dag ble han formelt klar for klubben - som får ham fryktelig mye billigere enn de ville gjort i august. Foto: EPA
ENDELIG KLAR: Milan-fans vinket fornøyd til Ronaldo da han ankom Milans hovedkvarter for den medisinske sjekken i går. I dag ble han formelt klar for klubben - som får ham fryktelig mye billigere enn de ville gjort i august. Foto: EPA Vis mer