GIKK AV BANEN: Kevin Prince Boateng fikk nok av rasismen fra Pro Patria-tilhengerne på tribunen og gikk i garderoben etter 26 minutter.Foto: EPA/DANIELE MASCOLO
GIKK AV BANEN: Kevin Prince Boateng fikk nok av rasismen fra Pro Patria-tilhengerne på tribunen og gikk i garderoben etter 26 minutter.Foto: EPA/DANIELE MASCOLOVis mer

Milan gikk i garderoben etter rasistisk hets fra tribunen

Trist sorti i treningskamp.

(Dagbladet): AC Milan gjestet det italienske fjerdedivisjonslaget Pro Patria til treningskamp i dag, men kampen endte på tristest mulig vis.

Kampen hadde bare vart i 26 minutter da Milan-spiller Kevin Prince Boateng plutselig plukket opp ballen og skjøt den opp på tribunen, skriver The Mirror og flere andre aviser.

Dommeren løp bort til Boateng og lurte åpenbart på hva som var galt. Ghaneseren gestikulerte heftig mot tribunen, tok av seg drakte og gikk rett i garderoben.

Mens han fikk følge av resten av lagkameratene i Milan.

Tilbake sto rådville Pro Patria-spillere og lurte på hva som egentlig skjedde.

- Vi er veldig skuffet og lei oss for det som skjedde, sier Milan-trener Massimiliano Allegri ifølge nyhetsbyrået PA.

- Vi beklager overfor alle andre fans som møtte opp for å se idrett. Vi lover å komme tilbake, og vi er lei oss på vegne av klubben og spillerne til Pro Patria, men vi kunne ikke gjort noe annet, fortsetter Milan-treneren.

- Jeg håper dette kan gi et viktig signal, sier Allegri.