- Milan har diskutert Flo

AC Milan er imponert over Tore André Flo, og har diskutert Siena-spissen som et fjerde spissalternativ.

- Jeg vet at Milan har diskutert Tore André, og at de er klar over at han har veldig bra kvaliteteter. Men derfra til å tro at de er interessert, er et veldig stort stykke, sier Flo-agent Gunnar Martin Kjenner til Dagbladet.

Kan du avkrefte at det er snakk om en overgang til AC Milan?

- Det vil jeg ikke gjøre.

Bra spill

Tore Andre Flo kom til Siena i fjor sommer og har rukket å skape seg et navn i Serie A med seks nettkjenninger og jevnt bra spill på topp for bunnlaget. Kilder Dagbladet har vært i kontakt med mener AC Milan har sett seg ut stryningen som et fjerde spissalternativ. Etter nestenulykken mot byrival Inter Milan i helgen, skal det satses offensivt i Milano-laget.

- Fra og med neste uke skal Milan-treneren alltid ha to spillere på topp, sa Milan-president Silvio Berlusconi som garanterer oppsigelse dersom dette ikke etterfølges.

- Presidenten vår ønsker et offensivt Milan, og det skal han få, lover trener Carlo Ancelotti. Nå svirrer ryktene om at Tore Andre Flo fra Stryn kan bli spisskollega med Andriy Shevchenko, Filippo Inzaghi og danske Jon Dahl Tomasson.

Andre klubber

- Tore André gjorde en veldig bra kamp mot Milan. Det var litt samtaler før og etter jul, sier Kjenner som kjenner Milan-ledelsen godt etter treningsopphold både med Ragnvald Soma og Jan Gunnar Solli.

Kjenner har også merket Flo-interesse fra andre italienske klubber. - Uten at jeg kan si hvilke, er det flere klubber i toppen i Italia, som er begeistret for det han har prestert.

ETABLERT: Tore André Flo kom til Siena i fjor sommer og har rukket å skape seg et navn i Serie A med seks nettkjenninger og jevnt bra spill på topp for bunnlaget.