Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan henter Taarabt fra QPR

Serie A-klubben jakter forsterkninger.

TIL MILAN: Adel Taarabt hentes fra QPR til Milan rett før overgangsvinduet stenger. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
TIL MILAN: Adel Taarabt hentes fra QPR til Milan rett før overgangsvinduet stenger. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serie A-klubben Milan sikret torsdag en låneavtale for Fulhams midtbaneprofil Adel Taarabt.

Marokkaneren eies av Queens Park Rangers, som leide ham ut til Fulham for inneværende sesong. Vel halvveis i oppholdet flytter han videre til Milano for resten av sesongen.

Taarabt fullførte den medisinske testen og skrev under for Milan torsdag. Storklubben har sikret seg opsjon om kjøp av den offensive midtbanespilleren.

Selv om Milan har hatt en vond sesong og ligger på 9.-plass i Serie A, var Taarabt rask med å bruke store ord om sin nye klubb.

- Jeg er veldig glad for å være her, og det er en ære å spille for det største laget i Italia. Jeg har allerede snakket med Clarence Seedorf (trener), og han fortalte hva han forventer av meg. Jeg kan ikke vente på å starte å spille, sa 24-åringen.

Han må kjempe mot blant andre Keisuke Honda, Kaká og Robinho om en plass bak stjernespissen Mario Balotelli.

- Jeg kjenner ham (Balotelli) ikke personlig, men det er en stor ære for meg å kunne spille med ham. Jeg er en spiller som liker å angripe, score og drible, sa Taarabt.

(NTB)

Hele Norges coronakart