Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan knuste Sampdoria på 23 minutter

Resten var transportetappe.

KRONEN PÅ VERKET: Alexandre Pato headet inn Milans tredje og siste mål i det 23. minutt hjemme mot Sampdoria. Foto: SCANPIX/REUTERS/Paolo Bona
KRONEN PÅ VERKET: Alexandre Pato headet inn Milans tredje og siste mål i det 23. minutt hjemme mot Sampdoria. Foto: SCANPIX/REUTERS/Paolo Bona Vis mer

|||

Milan viser gryende form og sikret en enkel 3-0-seier hjemme mot Sampdoria lørdag.

Etter en noe middels sesongstart, har Milan den siste tiden virkelig vist storform. Lørdag var det Sampdoria som fikk unngjelde for brasilianske Ronaldinhos målgivende involveringer.

Kampen var avgjort allerede halvveis i første omgang. To minutter inn i kampen sørget Milan-spiss Marco Borriello for å heade inn 1-0 til hjemmelaget etter et flott innlegg av Ronaldinho. I det 21. minutt var brasilianeren igjen på ferde på høyrekanten i et tremannsangrep og ga midtbanespiller Clarence Seedorf muligheten til å øke til 2-0. Alexandre Pato headet inn kampens tredje og siste mål to minutter senere.

Trener Leonardo har med lørdagens seier koblet grep om annenplassen i serie A med sine 31 poeng. Fortsatt ligger Inter suverent på topp.

For Sampdoria har den siste uken var dramatisk. Forrige helg ble laget slått av byrivalen Genoa og i midtuken ble det tap mot Livorno i den italienske cupen. For kort tid siden kjempet laget helt i toppen etter en sterk sesongstart, men etter lørdagens tap ligger klubben på femteplass.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media