Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan krever Alessio Cerci i bytte mot å la Torres gå til gamleklubben

Ifølge spanske medier.

BYTTEHANDEL? Ifølge spanske medier skal Fernando Torres være svært nære en overgang til gamleklubben Atlético Madrid. Milan krever at Atlético sender Alessio Cerci motsatt vei for å slippe Torres tidlig fra sin lånekontrakt. Foto:REUTERS/Stefano Rellandini
BYTTEHANDEL? Ifølge spanske medier skal Fernando Torres være svært nære en overgang til gamleklubben Atlético Madrid. Milan krever at Atlético sender Alessio Cerci motsatt vei for å slippe Torres tidlig fra sin lånekontrakt. Foto:REUTERS/Stefano Rellandini Vis mer

Det er spanske medier som melder dette.

30-åringen ble i sommer utleid fra engelske Chelsea til AC Milan i Serie A. Avtalen skulle gjelde i to år, men den utskjelte angriperen har ikke klart å slå til i Italia.

Nå skriver avisen AS at de tre klubbene langt på vei skal være kommet til enighet om en avtale som sender Torres tilbake til gamleklubben Atlético Madrid i den spanske hovedstaden. For at handelen skal gå i orden må Atletico sende Alessio Cercio den motsatte veien, altså til AC Milan.

Fernando Torres var en av de mest ettertraktede angriperne i Europa da han i 2007 gikk fra Atletico til Liverpool. Fire år senere gikk han videre fra Liverpool til Chelsea. Det var en av de absolutt største handler mellom to engelske klubber noensinne.

Men Torres ble aldri noen suksess i Chelsea. I lange perioder led han av måltørke, og det var årsaken til at han etter hvert ble sendt videre til italiensk fotball. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media