Milan latterliggjorde Fiorentina

Sesongens største seier i serie A.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fiorentina hadde vunnet tre av siste fem på San Siro, men ble maltraktert av Carlo Ancelottis sultne spillere søndag. Seieren er den største i serien for Milan mot Fiorentina på San Siro. 6-0 er dessuten sesongens største seier i serie A.

Clarence Seedorf startet scoringsfesten etter 16 minutter, da han satte inn en retur fra Cristiano Lupatelli. Lupatelli hadde først reddet Andrea Pirlos straffespark, men kunne intet gjøre på returen fra nederlenderen.

Da Giorgio Chiellini var så uheldig å øke til 2-0 med et selvmål etter 23 minutter, ante nok de lilla hva som ventet dem. Kaka og Andrej Sjevtsjenko trillet ball seg imellom før sistnevnte økte til 3-0 rett etter sidebytte. Utskjelte Hernan Crespo økte til 4-0 før både Sjevtsjenko og Seedorf scoret sitt annet mål for kampen.

Sjevtsjenko får Gullballen i Paris mandag som årets spiller i Europa.

- For en forestilling vi leverte. Juventus? Jeg bryr meg ikke om de andre lagene. Mandag blir en spesiell dag for meg, jeg benytter anledningen til å takke min familie, mine venner og fansen. De ønsker meg lykke til i Ukraina også, jublet Sjevtsjenko som nå står med 102 ligamål for Milan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.