Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan med Per Ciljan-interesse

Maldini bekrefter.

(Dagbladet.no): Per Ciljan Skjelbred er kanskje norsk fotballs aller største talent. Nå er 18-åringen i søkelyset til gigantklubben AC Milan, skriver VG.

Tidligere Italia-trener Cesare Maldini er sjefsspeider for den italienske klubben, og trekker fram RBK-talentet når han får spørsmål om norske spillere i forbindelse med lanseringen av klubbens fotballskole i Norge.

- Jeg følger godt med på hva som skjer i norsk fotball. Dere har en spiller jeg liker godt, han som brakk foten mot Olympiakos i Champions League, og spiller for Rosenborg, sier Maldini til avisa.

Og legger til at tenåringen er «interessant».

Maldini er far til Milans veteranback Paolo, og vil ikke på noen måte antyde at de rødsvarte har planer om noe kjøp av Skjelbred.

Skjelbred spilte hele 1-1-kampen mot Stabæk i går, og var en av RBKs to beste spillere med karakteren seks på børsen.

• Din kommentar: Er det best for Per Ciljan å bli i RBK enda noen år?

FIKK MED SEG BEINBRUDDET: AC Milans speider likte guttungen som brakk beinet i fjor høst, mot Olympiakos. Foto: Scanpix
FIKK MED SEG BEINBRUDDET: AC Milans speider likte guttungen som brakk beinet i fjor høst, mot Olympiakos. Foto: Scanpix Vis mer
SPEIDER I NORGE: Cesare Maldini (74) er på norgesbesøk og skryter av Per Ciljan Skjelbred. Her som landslagstrener for Paraguay.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling