Milan mistet seieren fire minutter på overtid

Nicolas Lopez ødela kvelden for hardt pressede Filippo Inzaghi. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Milan så ut til å gå mot seier etter å ha snudd kampen mot Hellas Verona, men langt inne i overtiden ødela Nicolas Lopez kvelden for hardt pressede Filippo Inzaghi med sin 2-2-scoring.

Milans trener Inzaghi har levd farlig i lang tid i takt med klubbens elendige resultater, og lørdagens uavgjortresultat minsker ikke akkurat presset.

Lopez' utligning kom i det 95. minutt, og med det ene poenget blir Milan liggende på 10.-plass.

Superveteranen Luca Toni hadde gitt Verona ledelsen på straffe etter 18 minutter, men kort tid før pause fikk Milan sjansen fra straffemerket. Da lot ikke toppscorer Jeremy Ménez seg be to ganger, og lagene gikk til hvilen med 1-1.

I annen omgang tok det bare to minutter før Milan tok ledelsen etter et selvmål av Hellas Veronas Panagiotis Takhtsidis. Det så lenge ut til å avgjøre kampen, før bortelaget fikset uavgjort på overtid.

Ellers lørdag scoret Samuel Eto'o sitt første mål for Sampdoria i 2-0-seieren over Cagliari på hjemmebane. Lorenzo de Silvestri hadde gitt Sampdoria ledelsen i første omgang, og 18 minutter før full tid doblet Eto'o til 2-0.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer