Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan og Lazio truer med rettsak

De italienske storklubbene Milan og Lazio vil gå rettens vei for å endre EU-reglene som legger begrensinger på antall spillere klubbene kan benytte fra land utenfor EU.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slik reglene er i dag, kan italienske klubber kun ha fem spillere fra land utenfor EU i troppen. Kun tre av dem kan være på banen samtidig. Det har Milan og Lazio sett seg lei på. Nå samarbeider klubbene om å få endret reglene. Får de ikke det varsler de rettsak.

- Lovgivningen rundt spillere som ikke kommer fra EU-land må endres og jeg er klar til å gå til sak, sier Milans vise-president Adriano Galliani ifølge danske Ekstrabladet.

Milan ønsker å kjøpe forsvarsspilleren Kakha Kaladze fra Dynamo Kiev. Kaladze er fra Georgia, og fordi Milan allerede har fem spillere fra EU-land har overgangen gått i stå.

Lazio president Sergio Cragnotti støtter Milan-lederens uttalelser.

- Reguleringene av ikke EU-spillere er foreldet. Med globaliseringen innen fotball er det galt å diskrimenere disse spillerne, sier Cragnotti.

(Dagbladet.no)