Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan skjelver etter Berlusconi-bot

Dypt bekymret for sin økonomiske framtid.

MÅ BLA OPP: Milan-eier Silvio Berlusconi.Foto: SCANPIX/AP/Gregorio Borgia
MÅ BLA OPP: Milan-eier Silvio Berlusconi.Foto: SCANPIX/AP/Gregorio Borgia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Milan er dypt bekymret for sin økonomiske framtid etter at klubbeier Silvio Berlusconi ble dømt til å betale milliardbot.

Lørdag besluttet en domstol å gi Fininvest en bot på over 4,3 milliarder kroner i forbindelse med en gammel bestikkelsessak. Eieren av selskapet er ingen ringere enn Italias statsminister og skandaleombruste Berlusconi.

Nå er regjerende italiensk seriemester Milan redd for konsekvensene om boten blir stående for klubbeieren.

- Saken er alvorlig. Dette er rammer helt klart også Milan. Vi snakker her om en helt hinsides pengesum, sa visepresident Adriano Galliani til italienske medier mandag.

Galliani utdypet ikke konkret hva boten vil ha å si for klubben. Men det er sannsynlig at den vil påvirke Milans økonomiske muskler på overgangsmarkedet. I fjor gikk klubben med over 450 millioner kroner i underskudd.

- Milan er fortsatt i hjertet hos klubbpresidenten. Han elsker barnet sitt, sa Galliani på spørsmål om Berlusconis videre engasjementet i storklubben.

(NTB)