Milan sliter med spanskesyke

AC Milan har hjemmetrøbbel mot spanske lag.Direkte kl. 20.45: Milan - Deportivo og Porto - Lyon

 • Oddsekspertens tips: Hjemmeseier på San Siro, uavgjort i Porto

  De rødsvarte fra Milano er regjerende Champions League-mestere. Men hjemme mot spanske motstandere har klubben bare vunnet ett av de fem siste møtene.

  Det er heller ingen trøst at Deportivo la Coruna slo Juventus i åttendedelsfinalen, både borte og hjemme.

  - Hver kamp har sin egen historie. Det er ingen vits i å se på tidligere møter som en indikasjon på hva som vil skje. Vi kjenner Deportivo godt, sier Milan-trener Carlo Ancelotti.

  Selvtilliten er på plass etter 12 seirer på de 13 siste matchene. Milan leder Serie A suverent og styrer mot sin 17. ligatittel.

  Men det er Champions League som teller på San Siro.

  - Champions League fascinerer meg på en måte som jeg ikke opplever i serien, sier Ancelotti.

  En liten trøst for spanjolene er det kanskje at Milan mangler stopper Alessandro Nesta. Også Brasil-keeper Dido er tvilsom. Uten at Deportivo er særlig lettet.

  - Det er ingen tvil om at vi møter et Milan-lag på topp, sier Deportivo-trener Javier Irureta.

  I kveldens andre kvartfinale tar Porto i mot Lyon. Hjemmelaget slå ut Manchester United sist, og har ikke tapt for et fransk lag på hjemmebane siden 1971. Laget har heler ikke tapt hjemme hele sesongen.

  - Lyon vet hva de holder på med. Fakta er at vi må være på vårt aller beste får å gå videre, sier Porto-trener Jose Mourinho.

 • Direkte på Dagbladet.no: Følg kampene her fra kl. 20.45
SUVERENE:</B> Her feirer John Dahl Tomasson (t.v) målet sitt med Andryi Shevchenko og Kaka mot Parma i helga. Milan vant 3-0.