Milan tok første stikk

Skaffet seg glimrende utgangspunkt før returen.

(Dagbladet.no): Milan - Inter 2-0: Scoringer av Jaap Stam og Shevchenko var nok til å gi Milan et anstendig forsprang i kampen om om å nå årets semifinaler i Champions League.

Men resultatet føltes nok noe urettferdig for Inter, som var det førende laget i store perioder.

Sinisa Mihajlovic hadde for eksempel et glimrede frisparkskudd i første omgang, som ble reddet minst like glimrende av Dida.

Ivan Cordoba hadde også et skudd i nettveggen.

Men på overtid i første omgang reiste Stam seg høyest på et Andrea Pirlo-frispark, og headet sterkt forbi Francesco Toldo.

Inter hadde også sine muligheter i 2. omgang, men et kvarter før slutt fant Shevchenko det for godt å for alvor markere at han er tilbake fra skade.  

Og igjen stod Andrea Pirlo bak, med et glimrende slått frispark.

Inter jaget desperat en utlikning i sluttminuttene, og Giorgias Karagounis kom nærmest med et stolpeskudd. Shevchenko kunne imidlertid også ha lagt på Milans tredje, men Toldo dyttet skuddet hans over.

TILBAKE FOR FULLT: Andriy Shevchenko markerte sitt Champions League-comeback med scoring. Selvfølgelig. FOTO: SCANPIX/REUTERS
TILBAKE FOR FULLT: Andriy Shevchenko markerte sitt Champions League-comeback med scoring. Selvfølgelig. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

• Gennaro Gattusos gule kort betyr at han er utestengt i returoppgjøret.