Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan-trener Allegri lever farlig etter dette frekke hælsparket

Inter vant hatoppgjøret. Se video.

• Inter - AC Milan 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Som alltid, var det høyt tempo i Milano-derbyet. Susende taklinger og  høye knotter krydret oppgjøret.

En presset Milan-trener, Massimiliano Allegri, var avhengig av poeng mot en byrival i begredelig form. Inter hadde ikke vunnet på fire kamper før kveldens kamp. Mye var på spill.

- Vi har fortsatt tid til å klatre i ligaen, og jeg tror laget vil gjøre det, sa Allegri til Gazzetta.

Straffe Og i den første omgangen av kampen fikk Allegri hjelpen han trengte. Milan var heldige som gikk til pause med 0-0. Inter ble snytt for en soleklar straffe da Zapata klippet ned Palacio i boksen. Dommeren så ikke situasjonen.

Mario Balotelli var også farlig frampå ved et par anledninger, uten at urokråke fant veien til nettmaskene, tross nye, frekke sko.

Slåsskamp Inter var det beste laget også etter pausen. Kampen var jevnspilt, men Inter var laget som skapte de største sjansene.

Og fem minutter før slutt fikk de lønn for strevet:

 TØFFE TAK:  Det var, som vanlig, tøffe dueller i Milano-derbyet. Her får Mario Balotelli gjennomgå. Foto: Alessandro Garofalo & REUTERS / NTB Scanpix
TØFFE TAK: Det var, som vanlig, tøffe dueller i Milano-derbyet. Her får Mario Balotelli gjennomgå. Foto: Alessandro Garofalo & REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Rodrigo Palacio hadde løpt og løpt i oppgjøret, men det var en herlig finesse som avgjorde. Argentineren lurte i boksen, og hælsparket et kort innlegg inn i målet.

Inter og fansen jublet som besatt for tre livsviktige poeng. Blåtrøyene klatret opp til en femteplass på tabellen, bare fem poeng bak  Napoli på tredjeplassen.

For AC Milan ble det en skuffende kveld. Og for å toppe skuffelsen, dro Sulley Ali Muntari på seg et håpløst rødt kort på overtid.  Ghaneseren meide ned en Inter-spiller etter at dommeren hadde gitt lagkamerat Kaka et frispark.


 WHY ALWAYS ME:  Mari Balotelli hadde nye sko til kveldens oppgjør i Serie A. Foto: Guiseppe Cacace / AFP / NTB Scanpix
WHY ALWAYS ME: Mari Balotelli hadde nye sko til kveldens oppgjør i Serie A. Foto: Guiseppe Cacace / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media