Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan-trio på «Årets Lag»

Over 250 000 fotballfans har talt.

(Dagbladet.no): Milans triumf i fjorårets Champions League har satt sine spor hos leserne på UEFAs hjemmesider. Intet mindre enn tre spillere fra Milano-klubben har blitt stemt inn på «Årets Lag».

Det kommer sikkert ikke som noen overraskelse at balleminensen Kaka er blant de tre utvalgte. I år som i fjor var brasilianeren var dessuten den spilleren som mottok flest stemmer blant samtlige i kåringen.

Av totalt 3,75 millioner enkeltstemmer, fikk Kaka over 220 000. Totalt har 278 000 personer deltatt i stemmegivningen.  

På drømmelaget, som ville ha blitt ledet fra sidelinjen av sir Alex Ferguson om det ikke hadde vært fiktivt, hadde Kaka fått selskap av lagkameratene Clarence Seedorf og Alessandro Nesta.

Gerrard for tredje gang

Ferguson kunne også ha fått gleden over å rå over sin egen juvel Cristiano Ronaldo, som sist var på laget i 2004, mens Liverpool-kaptein Steven Gerrard er i Europa-elleveren for tredje sesong på rad.

Fra Premier League er det også funnet plass til John Terry som tidligere står med en nominasjon fra 2005 og Didier Drogba som er med for første gang.

Real Madrids Iker Casillas,  Sevillas Daniel Alves, Barcelonas Eric Abidal og Sveriges egen Zlatan er alle debutanter.

MILANSK TRIO: Clarence Seedorf (f.v.), Kaka og Alessandro Nesta figurerer alle på årets lag stemt frem av UEFA.coms lesere. Foto: EPA/Scanpix
MILANSK TRIO: Clarence Seedorf (f.v.), Kaka og Alessandro Nesta figurerer alle på årets lag stemt frem av UEFA.coms lesere. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

• Hvem er med på ditt europeiske drømmelag? Diskutér på Dagbladet.no.

MED FOR TREDJE GANG PÅ RAD: Liverpool-kaptein Steven Gerrard er med på laget for tredje år på rad, men skulle nok helst sett at det var Kaka som gratulerte ham med seier i Champions League-finalen forrige mai og ikke omvendt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media