VIKTIGE SPARK ONSDAG: Clarence Seedorf og Pato ser ut til å kunne stille sammen med Ronaldinho og de andre når Milan spiller den viktige Champions League-returen mot Manchester United onsdag kveld.Foto: SCANPIX/AFP/DAMIEN MEYER
VIKTIGE SPARK ONSDAG: Clarence Seedorf og Pato ser ut til å kunne stille sammen med Ronaldinho og de andre når Milan spiller den viktige Champions League-returen mot Manchester United onsdag kveld.Foto: SCANPIX/AFP/DAMIEN MEYERVis mer

Milan-trio tilbake i troppen mot United

Pato, Gennaro Gattuso og Clarence Seedorf.

|||

Pato, Gennaro Gattuso og Clarence Seedorf er kommer inn igjen i Milan-troppen til mesterligakampen mot Manchester United onsdag.

Pato ser ut til å ha ristet av seg lårskaden som holdt ham på sidelinjen under helgens 0-0-kamp mot Roma i serie A. Spissen er den viktigste brikken i Milans angrepsrekke og starter trolig sammen med Ronaldinho og Marco Borriello på topp på Old Trafford.

Milan får også tilbake Gennaro Gattuso, som sto over lørdagens seriekamp grunnet en suspensjon, og Clarence Seedorf. Dette kan bety at David Beckham blir benket mot sine gamle lagkamerater.

United har en 3-2-ledelse å gå på fra bortemøtet i Italia, men må trolig stille uten formspilleren Wayne Rooney, som sliter med en kneskade. Det tror imidlertid Beckham ingenting på.

- Jeg er sikker på at Rooney spiller. Han har hatt hele helgen å komme seg på, og han ønsker å være på banen. Alex Ferguson vil garantert bruke den beste startoppstillingen, sier Beckham til Milans egen TV-kanal.

(NTB)