Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan vant Serie A

Milan sikret sitt 16. italienske mesterskap - det femte på åtte år - med 2-1 borte mot Perugia i siste serierunde i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Milan overtok serieledelsen for første gang sist søndag, og henviste den hardtsatsende Roma-klubben Lazio til sølvplassen. Lazio gjorde sin del av jobben i ettermiddag, men fikk aldri den hjelpen de trengte av Perugia for å komme seg foran igjen.

Milan hadde stort sett kontroll i bortekampen. Argentinske Andres Guglielminpietro skjøt laget i ledelsen, og toppscorer Oliver Bierhoff headet inn 2-0 før halvtimen var spilt. Perugias japanske stjerne Hidetoshi Nakata reduserte på straffe, men hjemmelaget fikk aldri til noen redusering.

Dermed kunne Milan-trener Alberto Zaccheroni juble over seriegullet i sin første sesong i klubben.

Marcelo Salas fant tilbake scoringsformen på Olympiastdion i Roma. Men hans to mål i 2-1-seieren mot Parma var ikke nok for romerne. Byrivalen Roma sikret Uefa-cup-plass med 4-1 borte mot Vicenza, mens Juventus og Udinese må møtes i en direkte avgjørende kamp om den siste Uefa-plassen.

(NTB)