Milan vil ha Viduka

AC Milan har bestemt seg for å utkonkurrere Inter og Roma i kampen om Leeds-spissen Mark Viduka. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Mediamogul og statsministerkandidat Silvio Berlusconi har bestemt seg for å bringe ny suksess til de rød-svarte i Milano - koste nesten hva det koste vil.

Dermed er det slutt på spekulasjonene om en dobbeltovergang for David Beckham og Michael Owen for til sammen 650 millioner. For nå er det Viduka som er nummer en på ønskelista. AC Milan skal være villig til å betale 260 millioner kroner.

- Alle i klubben vet hvor mye vi ønsker oss Viduka, sier en talsmann for AC Milan.

- Det er ikke noe ønske om å kjøpe Beckham eller Owen. Vi vil slå Roma og Inter i kampen om Viduka.

Leeds-manager David O'Leary har ikke kommentert Viduka direkte, men er fortvilt over at klubben ikke har råd til å beholde sine beste spillere.

- Vi har ikke økonomi til å konkurrere med klubber som Arsenal og Manchester United og det er vanskelig å forstå hvordan vi skal ta igjen forspranget, sier Leeds-sjefen.

- Det eneste vi kan forsøke, er å kjøpe spillere som vil bli mer verdt i framtida. Jeg vet at folk vil betale mer for Rio Ferdinand nå enn det vi gjorde, og jeg vet hva Viduka og Olivier Dacourt vil være verdt for oss.

Mark Viduka har uttalt at han drømmer om å spille for Milan, og at hans store forbilde var tidligere Milan-stjerne Marco van Basten.

Poyet vil bort for å vinne

Chelseas midtbanestjerne Gustavo Poyet sier han vil skifte klubb for å få sjansen til å vinne noe før han legger opp. - Det gjør meg trist å si det, men jeg kan ikke forestille meg noen lys framtid for meg i Chelsea, sier han til The Daily Star. - Jeg ønsker å få sjansen til å avslutte karrieren i en klubb der jeg har en realistisk mulighet for å vinne ligaen. Chelsea ligger på sjetteplass i Premier League. Sist helg tapte de 1-0 mot Charlton hjemme på Stamford Bridge. Poyet har scoret 49 mål på 142 kamper for Chelsea.

Gazza skadd i comeback

Paul Gascoigne forsøkte seg på et comeback i reservekamp for Everton mot Sunderland. Det varte i ganske nøyaktig 23 minutter, før han humpet ut med ny skade. Kampen var Gazzas første forsøk på konkurranseidrett på tre måneder etter en kneskade som reiste tvil om framtida hans. I går så kneet ut til å fungere bra, men i stedet pådro han seg en strekk i låret.

Merson vil ha flere medaljer

Aston Villas midtbaneveteran Paul Merson (33) har begynt å planlegge avslutningen på karrieren. Han har kontrakt med Villa to år til, men sier at om laget vinner et trofe neste år, kan han gi seg der og da. - Nå er jeg 33, og mange sier at jeg spiller bedre enn noensinne, og trolig gjør jeg det. Men for to år siden var jeg 31, og spilte den verste fotballen noensinne. Jeg er ikke dum. Jeg vet hvor fort ting endres i fotball og hvor fort du kan miste formen. Jeg vil vinne en medalje til. Da tror jeg jeg slutter direkte. Hvis Villa vinner cupfinalen neste år, slutter jeg der og da, sier Paul Merson.

Kilder: SkySports, Sportinglife