Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Milan vil kjøpe Beckham

Tidligere statsminister og Milan-eier Silvio Berlusconi vil hente Manchester United-stjernen David Beckham til Italia.

Milan har hittil i sommer ikke kjøpt en eneste verdensstjerne til den meritterte klubben. Men nå lover Berlusconi et stort, stort kjøp, og David Beckham står øverst på ønskelista.

- Jeg liker Manchester United-midtbanespilleren godt. Jeg er Milans største supporter, og mitt løfte til fansen er en viktig forsterkning, sier Berlusconi ifølge Soccerflash.

Milan-supporterne har brukt den siste uka til å klage over mangelen på ambisjoner. I Roma har Lazio sprengt verdensrekorden med kjøpet av Hernan Crespo fra Parma.

- Milan vil gjøre alt for å kjøpe et stort navn, en spiller som vil forandre laget. Men det er mange sterke spillere på markedet, sier Berlusconi.

Manchester United vil ikke selge Beckham, men Spice-kona Victoria varslet ifjor at mannen på et tidspunkt ville spille i varmere strøk.

Beckhams egen reiselyst har trolig også blitt større, ettersom han, kona og sønnen Brooklyn blir utskjelt av supporterne så fort han viser seg på en fotballarena.

- Jeg vil gjerne være i fred. Victoria blir mer opprørt enn meg når folk snakker om meg. Jeg prøver bare å komme meg videre, sier Beckham til Manchester Evening News.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media