Mill Financial kan bli Liverpools nye eier

Hicks kjemper febrilsk før Dallas-høring kl. 14.

SISTE LITEN: Britisk presse melder i formiddag at Tom Hicks og George Gillett prøver å selge til et hegdefund, som senere igjen kan salge klubben med gevist. Foto: AP/Paul Thomas
SISTE LITEN: Britisk presse melder i formiddag at Tom Hicks og George Gillett prøver å selge til et hegdefund, som senere igjen kan salge klubben med gevist. Foto: AP/Paul ThomasVis mer

|||• Tidligere i dag: Tre timer avgjør Liverpools framtid

(Dagbladet): Mill Financial kan bli redningen for Tom Hicks og George Gillett, når Liverpool-eierne prøver å unngå at salget til New England Sports Venture (NESV) gjennomføres i dag.

BBC skriver i formiddag at hegdefondet tilbys å kjøpe klubben av USA-duoen, før fristen i London kl. 17 og før rettsmøtet i Dallas kl. 14.

Har kontaktet banken Mill Financial skal være inne på Gilletts eierandel allerede, og allerede i går begynte det å gå rykter om at selskapet er amerikanernes siste håp. NESV får ikke overta så lenge kjennelsen fra Texas ikke er fjernet.

Høringen i Dallas ble utsatt fra i går til i dag, det kan ha vært gjort for at Hicks og co. skal få lagt til rette for Mills kjøp av Anfield-klubben. Med en slik handel blir 2,2 milliardergjelda til Royal Bank of Scotland (RBS) borte, og forutsetningen for NESV-kjøpet kan frafalle.

Daily Mail skriver i dag at Mill Financial allerede i går gikk på RBS for å høre om gjelda kunne betales ned. Og allerede mandag ble det meldt i USA at Hicks var i markedet for å reise penger.

VET OM MILL: John W Henry skriver på twitter at Mill er en motstander for NESV. Foto: AFP/Max Nash
VET OM MILL: John W Henry skriver på twitter at Mill er en motstander for NESV. Foto: AFP/Max Nash Vis mer

Og NESV-eier John W Henry virket klar over trusselen fra Mill da han tvitret om Liverpool-kjøpet kl. 08 i dag tidlig.

- Vi har en bindende kontrakt. Vi skal slåss mot Mill, Hicks, Giletts forsøk på å beholde klubben i dag. Det er deres siste desperate forsøk på å forskanse sitt regime, skriver Henry.

Krampetrekning Supporterleder Pål Christian Møller sa til Dagbladet tidligere i dag at han ikke trodde Hicks hadde flere ess i ermet.

- Det er litt seint for dem å refinansiere nå. De har hatt flere år på å skaffe penger. Dette er en desperat krampetrekning. Jeg velger å være optimist, sier Liverpools skandinaviske supporterleder.

FØLER SEG TRYGGE: Liverpool-styreformann Martin Broughton, med med direktør Ian Ayre, mener klubben blir solgt til NEVS i løpet av dagen. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
FØLER SEG TRYGGE: Liverpool-styreformann Martin Broughton, med med direktør Ian Ayre, mener klubben blir solgt til NEVS i løpet av dagen. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer