Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Miller ble helten i Old Firm

Rangers slo Celtic.

SCORET TO: Rangers-spillerne jublet for tre poeng i Old Firm-derbyet mot erkerival Celtic søndag. Kenny Miller (t.h.) scoret begge målene til Rangers. (Foto: David Moir, Reuters/Scanpix
SCORET TO: Rangers-spillerne jublet for tre poeng i Old Firm-derbyet mot erkerival Celtic søndag. Kenny Miller (t.h.) scoret begge målene til Rangers. (Foto: David Moir, Reuters/Scanpix Vis mer

|||To mål av Kenny Miller sørget for at Rangers vant Old Firm-derbyet mot erkerival Celtic i den skotske eliteserien søndag.

Celtic gikk på sitt første tap for sesongen, og Rangers kuttet serielederens forsprang til ett poeng med 2-1-seieren på Ibrox.

Rangers tok kontroll tidlig i kampen. Miller sendte vertene i føringen allerede etter åtte minutter. Etter et drøyt kvarter gikk blåtrøyene opp i 2-0-ledelse etter et nytt mål av den tidligere Celtic-spilleren.

Kinas landslagskaptein Zheng Zhi skaffet Celtic straffespark etter 25 minutter i debutkampen. Aiden McGeady satte inn reduseringen fra ellevemeteren, men nærmere kom ikke Celtic.

Shaun Maloney hadde en stor sjanse kvarteret før slutt, men han skjøt utenfor fra seks meter.

— Jeg er henrykt over seieren. Det var viktig for oss at luken ikke ble større selv om det er tidlig i sesongen, sa Rangers-manager Walter Smith, som måtte se kampen fra tribuneplass på grunn av en disiplinærstraff.

— Vi var heldige ved et par anledninger, men alt i alt skapte ikke Celtic så mye.

Celtic-manager Tony Mowbray mener at laget slipper inn for mange mål.

— Ingen har lyst til å slippe inn så mange mål som vi gjør. Vi må jobbe med det, men jeg synes vi har kvalitet nok til at vi kan være øverst på tabellen når sesongen er over, sa han.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling