Miller skadet på trening

RBK-back med lårstrekk.

Rosenborgbacken Roy Miller måtte gi seg midt under dagens trening med en lårstrekk.

Litt over halvveis i treningsøkten smalt det til på baksiden av Millers venstre lår.

- Det føles ikke bra, sier han til RBK.no.

Fysioterapeut Vilhelm Stoltz ville ikke stille noen diagnose med en gang, men gikk langt i å bekrefte at Miller er uaktuell mot Vålerenga søndag.

Per Ciljan Skjelbred og Roar Strand holdt seg hjemme fra trening i dag på grunn av sykdom, mens Vadim Demidov, Alexander Tettey og Yssouf Koné trente alternativt.

Steffen Iversen er på bedringens vei, men har fremdeles vondt i skulderen, og trente også på det samme treningssenteret.

Tross motgangen for trønderne i det siste, er det også gode nyheter å melde fra Lerkendal. Marek Sapara ble testet lørdag og resultatet var lovende.

Slovaken skal gjennom en tøffere test i morgen. Går den bra, kan han være tilbake på treningsfeltet med de andre allerede onsdag.

TVILSOM MOT VÅLERENGA: Rosenborgs venstreback Roy Miller måtte gi seg på trening i dag, med en strekkskade i låret. Foto: SCANPIX
TVILSOM MOT VÅLERENGA: Rosenborgs venstreback Roy Miller måtte gi seg på trening i dag, med en strekkskade i låret. Foto: SCANPIX Vis mer

- Kan han trene som vanlig fra onsdag og fram mot helgen, er det klart at han kan være aktuell mot Vålerenga. Samtidig skal vi være klar over at det bare er drøye tre uker siden han ble skadet. Sånn sett vil det være en bonus hvis han blir klar, sa Stoltz.

(NTB)