Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Miller slo og jeg vred meg unna

Charlie Miller og Ardian Gashi i tottene på hverandre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Det er høy temperatur i Bergen og Trondheim for tida. Søndag møtes Brann og Rosenborg til seriefinale i Tippeligaen.

I dag var det åpenbert også høy temperatur på Brann-treningen. Litt for høy temperatur.

Charlie Miller og Ardian Gashi barket sammen i et skikkelig basketak.

Ifølge Bergensavisen «grisetaklet Gashi lagkameraten Miller så vannet sprutet på Nymarksbanen».

- Grisetaklet du Miller?

- Jeg taklet ballen, men han likte tydeligvis ikke at jeg taklet hardt. Lenge etterpå kom han med en sein, sein ettersleng. Og da snakket jeg til han - og så dyttet han meg. Det ble dytting fram og tilbake, og så prøvde han å slå. Det er ikke bra, sier Gashi til Dagbladet.no. 

Fire lagkamerater stormet til og fikk skilt kamphanene.

- Ro deg ned, du er ikke i Skottland nå, sa Gashi til Miller.

LIKTE IKKE TAKLINGEN: Charlie Miller ble irritert over taklingen til Ardian Gashi, og de barket sammen. Foto: ARNT E. FOLVIK
LIKTE IKKE TAKLINGEN: Charlie Miller ble irritert over taklingen til Ardian Gashi, og de barket sammen. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

Har skværet opp

- Charlie Miller har nettopp sluttet med snus, og da blir han visst litt gretten, sier trener Mons Ivar Mjelde til BA.

Han er glad for at det er temperatur på treningsfeltet, men legger samtidig til at hvis det hadde utartet seg litt mer, hadde han sendt dem i dusjen.

Miller forsvant fra treningsfeltet etter øka mens han pekte på det som først ble beskrevet som en hoven leppe. Men Gashi, som allerede hadde lest om hendelsen på nettet da Dagbladet.no snakket med ham, tilbakeviser at han slo Miller.

- Grunnen til at han pekte på leppa er at han har sluttet med snus. Jeg skal ikke ha det på meg at jeg har slått noen som helst. Jeg har ikke gitt noen en hoven leppe, sier Gashi.

- Jeg føler meg ikke som noen syndebukk, hvis han har et problem med snus får han ta det etter trening.

Gashi forteller at de nå har skværet opp og er venner igjen.

- Det var ikke noen slåsskamp. Jeg har vært med på verre, sier Charlie Miller til bt.no.

image: - Miller slo og jeg vred meg unna

Holdt på å treffe Sæternes

- Slikt skal ikke skje på trening, vi må være enige om hvor grensa ligger. Du må tåle å bli taklet litt, det er ikke verre enn det. Jeg og Charlie har en fin tone, også nå etter dette.

- Har du opplevd slik knuffing på trening før?

- Nei, jeg har ikke vært oppi noe sånt. Charlie slo og jeg vred meg unna. Det var like før han traff Bengt (Sæternes, red.anm.), og da hadde det blitt et helvete.

Gashi avviser at han prøvde å slå, og at han bare dyttet Miller unna.

- Jeg er ikke typen som slår, ikke kompiser og ikke folk på trening. Det skal veldig mye til, men det var like før i dag - hvis ikke Bengt hadde kommet.

- Hva betyr slagsmålet for seriefinalen?

- Vi har fullt fokus på Rosenborg og tre poeng der. Og vi kommer til å få bruk for Charlie, han er en god spiller. Han kommer til å gjøre det veldig bra for Brann. Vi er begge klare for å gi maks innsats.

- Hvis dere holder på sånn mot RBK blir det røde kort.

- Vi har våre grenser. Jeg har det i hvert fall, sier Gashi til Dagbladet.no.

Flere slagsmål

Denne høsten har det vært basketak på flere treningsfelt i Tippeligaen.

I Tromsø kokte over for Tromsø-spillerne Benjamin Kibebe og keeper Sead Ramovic etter en tøff takling for en måned siden. Noen dager i forveien havnet Frode Kippe og Olivier Occean i tottene på hverandre under en LSK-trening.

I forrige uke måtte Tom Nordlie gripe inn under en Viking-trening, da Øyvind Svenning og Peter Ijeh fløy på hverandre. I mars havnet Alexander Ødegaard og Toni Nhleko i full klinsj på en Viking-trening.

TØFFE TAK: Ardian Gashi forteller at Charlie Miller slo etter ham, men at de nå har skværet opp.