Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Miller snakker seg bort fra Brann

Nekter å spille høyrekant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I kveld møter serieleder Brann nedrykkstruede Molde til en meget viktig tippeligabatalje. Den kampen går sannsynligvis uten den tidligere publikumsfavoritten Charlie Miller.

Skotten har nemlig gitt beskjed til trener Mons Ivar Mjelde om at han overhodet ikke vil spille i den høyre midtbanerollen igjen, skriver BT.no.

- Charlie har i dag sagt til meg at han mener det er best at andre på laget bekler posisjonen på høyre midtbane, sa Mons Ivar Mjelde etter gårsdagens Brann-treningsøkt.

Men det er tydelig at Mjelde har lite til overs for Millers utspill.

- Spillerne bør spille der de får beskjed om. Jeg tenker kun på det som er det beste for laget, sier den alltid korrekte Brann-treneren.

- Brann skal ikke svekkes

Charlie Miller startet sesongen forrykende for Brann, men har slitt mer de siste kampene, parallelt med Branns formsvikt. Det har lenge vært snakk om at Charlie Miller ønsker seg bort fra Bergen, og hans siste utspill demper neppe spekulasjonene om at Stadion fort kan miste en av sine store helter.

Sportslig leder i Brann, Per Ove Ludvigsen, vil ikke spekulere i konsekvenser av Millers midtbane-nekt. Han sier allikevel:

SVEKKET POSISJON I BERGEN: Charlie Miller har vært en publikumshelt i Bergen, men får nå han sterk kritikk i Bergens-pressen. I dagnes oppgjør mot Molde starter han sannsynligvis på benken, etter å ha gitt beskjed om at han ikke vil spille høyre  midtbane en kamp til. Foto: Scanpix
SVEKKET POSISJON I BERGEN: Charlie Miller har vært en publikumshelt i Bergen, men får nå han sterk kritikk i Bergens-pressen. I dagnes oppgjør mot Molde starter han sannsynligvis på benken, etter å ha gitt beskjed om at han ikke vil spille høyre midtbane en kamp til. Foto: Scanpix Vis mer

- Det jeg har sagt hele tiden er at vi ikke kommer til å gjøre noe som vil svekke laget utover i sesongen, sier en knapp Ludvigsen.

Trolig erstattes Miller av enten Martin Knudsen eller Erik Huseklepp i dagens kamp. Hvorvidt Bengt Sæternes blir klarert til kamp, avgjøres på formiddagsøkta i dag.

Følg Tippeligaen direkte fra. kl 18.