Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Miller snart på banen

- Kan rekke RBK-kampen 5.juni.

(Dagbladet.no): Strekkskaden Charlie Miller dro på seg i forrige kamp mot Odd er ikke så alvorlig som først fryktet. Nå håper man at super-skotten rekker RBK-kampen 5.juni.

Miller har vært blant tippeligaens aller beste spillere denne sesongen, på et Brann-lag i flytsonen. Det var nok derfor mange bergensere som foldet hendene da Miller måtte kaste inn håndkleet mot Odd.

Nå ser det ut til at Brann Stadion snart får se igjen sin kanskje største helt.

- Det er for risikofylt å putte han inn i kamp for tidlig. Det er ikke utenkelig at han kan rekke kampen mot Rosenborg, men han bør ikke presse seg for å prøve å bli klar, sier lege Ola Jøsendal til Brann.no.

- En slik skade kan ta 2-3 uker før den er helt bra. Miller må først komme i gang med litt lett fysisk trening, så kan han etter hvert begynne å fokusere på kamp. En kamp mot Rosenborg kan da bli tøft å rekke, men det er ingen umulighet.

Charlie Miller blir definitivt ikke klar til kampen mot Lyn i morgen.

<B>PÅ BEDRINGENS VEI:</B>Charlie Miller er på vei tilbake etter strekkskaden han pådro seg mot Odd. Nå peiler han seg inn på RBK 5.juni.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling