Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Miller til Rosenborg

Skal erstatte Dorsin.

(Dagbladet.no): Rosenborg forsterker stallen med Roy Miller fra Bodø/Glimt.

Landslagsspilleren fra Costa Rica er tiltenkt å erstatte Micke Dorsin som forsvant til rumensk fotball etter sesongslutt i fjor.

- Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden. Jeg kjenner ham godt etter å ha spilt sammen med ham i over to år i Bodø, og vet godt hva han står for som spiller. Vi mener dette er rett mann for Rosenborg, sier sportslig leder Erik Hoftun til RBK.no.

Om trønderklubbens siste ervervelse beskriver Hoftun:

- Han har gode offensive ferdigheter, er fysisk robust, flink til å vurdere når han skal gå på løp og god én mot én. En atletisk type som som har gode holdninger og går foran på trening. Miller har en veldig proff tilnærming til fotballen.

Costaricaneren er enig med Rosenborg om en treårsavtale, og trønderne er også kommet til enighet med Bodø Glimt om en overgangssum. Dermed gjenstår bare den obligatoriske medisinske sjekken før Miller formelt er RBK-spiller.

Nyhetene om Glimt-spillerens avgang sørover, faller trener Kåre Ingebrigtsen tungt for brystet. 

- Det var ikke etter planen. Jeg hadde håpet at overgangsvinduet kunne stenge uten at vi måtte ut på spillerjakt, sier Ingebrigtsen til TV 2 i kveld.

SKAL BEKLE BACKROLLE: Roy Miller (t.v.) er tiltenkt oppgaven som venstreback i Rosenborg-trøya. Her er han i aksjon for Costa Ricas landslag. Foto: AFP/Scanpix
SKAL BEKLE BACKROLLE: Roy Miller (t.v.) er tiltenkt oppgaven som venstreback i Rosenborg-trøya. Her er han i aksjon for Costa Ricas landslag. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media