Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Miller vil vekk fra Brann

Agenten skal ha gitt klubben beskjed.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Charlie Miller har vært en av Tippeligaens største profiler denne sesongen. Ifølge TV 2-Sporten skal imidlertid Millers agent ha gitt Brann beskjed om at han vil forlate Bergen før sesongen er slutt.

Verken Miller selv eller Brann vil uttale seg til TV 2, men kanalen mener likevel å vite at skotten er fast bestemt på å dra. Han skal også ha vært hjemme i Skottland på flere private ærender den siste tiden.

Fotballekspert Nils Johan Semb råder Brann til å ikke innvilge Millers ønske.

- Å miste en god spiller kan være forskjellen på gull og sølv. Brann må stå knallhardt imot, og fullføre sesongen med den spillerstallen de har om de har ambisjoner om gull, sier han.

PÅ VEI BORT?: Ifølge TV 2 har Miller underrettet Brann om at han vil vekk før sesongen er slutt. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG
PÅ VEI BORT?: Ifølge TV 2 har Miller underrettet Brann om at han vil vekk før sesongen er slutt. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG Vis mer