DU BLIR HER: Det skal nok mange millioner til for å friste Alex Ferguson til å la Nemanja Vidic forlate Manchester United, men det har jo også russiske Anzji.Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Segar
DU BLIR HER: Det skal nok mange millioner til for å friste Alex Ferguson til å la Nemanja Vidic forlate Manchester United, men det har jo også russiske Anzji.Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike SegarVis mer

Milliardær-russeren vil sikre seg Vidic

Neste på Anzji-lista etter Eto'o? Ryktebørsen, dagen før dagen.

Sportsstudio i morgen: Vi følger siste dag i overgangsvinduet

(Dagbladet): I morgen kveld smeller sommerens overgangsvindu igjen, og denne gangen kan det virke som vi går mot en svært innholdsrik «Deadline Day».

Engelske aviser er som vanlig fulle av spekulasjoner, men nå trenger vi neppe vente lenger enn et døgn for å få vite hva som stemmer, og hva som ikke stemmer.

Et Arsenal i krise, men med full lommebok, er en av klubbene mange spår kommer til å være spesielt aktive de neste timene.

Ifølge Guardian er brasilianske Andre Santos den første forsterkningen Arsene Wenger har bestemt seg for, og franskmannen skal ha fått godtatt et bud på drøyt 50 millioner hos Fenerbahce for venstrebacken.

Wenger, som i dag får full støtte av «kilder nær» Arsenal-eier Stan Kroenke, stopper imidlertid ikke der. Han skal ha budt rundt 190 milloner for Rennes midtbanespiller Yann M'Vila, og er også i ferd med å spikre en avtale for Monaco-spiss Park Chu-Young.

Kanskje er det plaster på sårene til supporterne som ble ydmyket på Old Trafford denne uka.

Millioner for Vidic
Et av dagens mer spektakulære rykter kommer fra normalt spektakulære The Sun, som skriver at styrtrike Anzji Makhatsjkala ønsker å hente Nemanja Vidic fra Manchester United til Kaukasus.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter å ha styrket laget med verdens nå best betalte fotballspiller, Samuel Eto'o, er det en klassestopper klubben ser etter, og eier Suleiman Kerimov skal være villig til å bla opp en gang til for å friste Alex Fergusons serbiske kraftforsvarer.

RØDT TIL BLÅTT? Raul Meireles har falt litt tilbake i prioriteringsrekkefølgen på Anfield, og nå skal Chelsea være interesserte i portugiseren.Foto: SCANPIX/EPA/KERIM OKTEN
RØDT TIL BLÅTT? Raul Meireles har falt litt tilbake i prioriteringsrekkefølgen på Anfield, og nå skal Chelsea være interesserte i portugiseren.Foto: SCANPIX/EPA/KERIM OKTEN Vis mer

Så gjenstår det å se om penger kan friste også Vidic.

En som trolig tar en pause fra Old Trafford, er Federico Macheda. Spissen skal ifølge Sky Italia være så godt som klar for Newcastle, på utlån i ett år.

Chelsea etter Meireles
Chelsea vil trolig røre på seg fram mot onsdag kveld, og det siste fra våre venner i vest er at klubbens innledende bud på Liverpools Raul Meireles har blitt avvist.

Chelsea skal ha tilbudt 60 millioner pluss returnering av Yossi Benayoun for portugiseren, men på Merseyside var svaret nei, skriver Guardian.

André Villas-Boas skal også ha fått et bud på 155 millioner kroner for Portos Alvaro Pereira avvist, uten at det ser ut til å stoppe interessen.

En ikke-fullført Meireles-avtale kan samtidig føre til at Yossi Benayoun fort havner et annet sted i London.

Midtbanespilleren brukes som forhandlingskort også i jakten på Tottenhams Luka Modric, en jakt som forøvrig begynner å tære på spillergruppa på White Hart Lane.

- Jo fortere vi får en avgjørelse, jo bedre. Vi har opplevd dette før med Berbatov. Da fikk vi en liknende start, og jeg tror ikke dette hjelper oss på noen måte. Vi spillerne vil få stengt vinduet, så vi kan fortsette arbeidet med de spillerne vi har, sier midtstopper Ledley King, ifølge Guardian.

Hargreaves-comeback?
King kan trolig også vente seg forsterkninger utover allerede klare Emmanuel Adebayor, men om det siste navnet linket til Tottenham får supporternes sikkel til å renne, er vel heller usikkert.

FØRSTE FORSTERKNING: Brasilianske Andre Santos skal være en medisinsk sjekk unna å bli Arsene Wengers første svar på Arsenal-fadesen i helga.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHE
FØRSTE FORSTERKNING: Brasilianske Andre Santos skal være en medisinsk sjekk unna å bli Arsene Wengers første svar på Arsenal-fadesen i helga.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHE Vis mer

Ifølge Independent skal nemlig klubben teste Owen Hargreaves denne uka, for å se om midtbanemannen er fysisk i stand til å gjøre en jobb for Harry Redknapp.

Samme avis skriver forøvrig at Peter Crouch har takket nei til tilbud fra Stoke og Sunderland, og ser ut til å ville fortsette i hvitt også denne sesongen.

«Deadline Day» kan du forøvrig følge sammen med Dagbladet i sportsstudio i hele morgen.

COMEBACK: Owen Hargreaves kjemper hardt for sin videre fotballkarriere, nå skal prøvespill - og helt sikkert legeundersøkelse - hos Tottenham være neste steg. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
COMEBACK: Owen Hargreaves kjemper hardt for sin videre fotballkarriere, nå skal prøvespill - og helt sikkert legeundersøkelse - hos Tottenham være neste steg. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer