Milliardærkone ut mot Fredrikstad-fans: - Det irriterer meg voldsomt

Publikum svikter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At Fredrikstad er en fotballby, vil de færreste protestere på. Dermed ikke sagt at byens fotballag gjør det bra.

Akkurat nå ligger Fredrikstad sist i OBOS-ligaen. Det får publikum til å utebli fra hjemmekampene. Nå reagerer Mariann Høili, kona til Europris-milliardær Terje Høili, som også er klubbens velgjører.

«Til dere som elsker fotball og som ikke går på stadion fordi guttene taper og taper: Kom dere på stadion», skriver hun i et leserinnlegg i Fredriksstad Blad, som omtalte saken først.

Cupkamp Fredrikstad møter Sarpsborg 08 i tredje runde i cupen torsdag. Det er et lokalderby i Østfold, og nå er spørsmålet hvor mange tilskuere som kommer.

Fredrikstad har en av de flotteste stadionene i Norge. Kapasiteten er på nærmere 13 000 tilskuere. Men etter nedrykket fra Tippeligaen i 2012, har det vært så som så med oppmøtet. På forrige hjemmekamp mot Sandefjord var tallet 3600.

Før der igjen kom det 3500 tilskuere mot Kristiansund.

Nå vil Mariann Høili ha andre boller. Hun ber folk komme tilbake:

«Det betyr mental oppmuntring for dem som skal gjøre jobben og ikke minst penger i en slunken kasse. Skjerp dere», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer