Milliardspillet er i gang: - Bestemmer klubben seg, betaler de det som trengs

En av disse stjernene kan havne i din klubb. Se oversikt.

ETTERTRAKTA: Angel Di Maria, Mats Hummels og James Rodriguez er alle ønsket av de største klubbene i verden. Foto: Scanpix
ETTERTRAKTA: Angel Di Maria, Mats Hummels og James Rodriguez er alle ønsket av de største klubbene i verden. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): VM er over. Overgangsvinduet er åpent. Og det er bare en måned igjen til seriestart i de største europeiske ligaene.

Det betyr bare én ting: I ukene som kommer vil noen av verdens største stjerner bytte klubber for enorme pengesummer.

For å gi deg den best mulige oversikten, har Dagbladet satt sammen en liste over noen av de heteste navna på markedet akkurat nå. Samtidig deler noen av Norges fremste fotballeksperter sine tanker, forventninger og spådommer.

La Liga C Mores Petter Veland har som jobb å holde seg oppdatert på hva som rører seg på Den iberiske halvøy. Han tror den colombianske VM-sensasjonen James Rodriguez fort kan ende opp i Real Madrid, selv om Monaco betalte heftige 45 millioner euro for colombianeren for bare ett år siden.

- Hvis Real Madrid virkelig bestemmer seg for at de vil ha Rodriguez, betaler de det som trengs, sier Veland til Dagbladet.

Det er likevel usikkert hva klubbpresident Florentino Pérez tenker å gjøre. Veland tror selv at en eventuell overgang er avhengig av en dominoeffekt.

- Jeg tror ikke de henter Rodriguez hvis verken Sami Khedira eller Angel Di Maria forsvinner. Skal noen inn, må noen ut. Sånn som ryktebildet ser ut nå, er det fullt mulig at Toni Kroos og Rodriguez kommer inn, sier Veland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer