Million- jubel

Seiersmålet til innbytter Raymond Kvisvik (25) kan gi Brann seriesølv, spill i neste års Champions League og millioninntekter.

- Kanskje var det en veldig viktig scoring. Uansett var det gøy å komme inn og avgjøre, siden jeg ikke fikk tillit fra start. Men jeg hadde litt tur, sier innbytter og matchvinner Kvisvik.

- Fantastisk

Brann-trener Teitur Thordarson trodde nesten ikke sine egne øyne da laget hans snudde 1- 0 til 1-2 på fire minutter midtveis i andre omgang.

- Det var en helt fantastisk prestasjon. Raymond startet på benken, fordi han ikke er i sin beste kampform. Da han kom innpå preget han kampen, sier Thordarson.

Minst like viktig for kamputfallet var det at LSKs midtbanestjerne Runar Kristinsson måtte gi seg en halvtime før slutt. Da mistet hjemmelaget grepet, og tapte kampen.

- Jeg har vært skadd ei ukes tid med strekk i låret, og hadde vondt fra første minutt. En halvtime før slutt orket jeg rett og slett ikke mer av smertene, sier Kristinsson.

- Spiller for bonus

Mens Brann kan få Champions League-spill, kan LSK i beste fall bli nummer fire.

- Det spiller vi for nå. Fjerdeplass gir nemlig bonus. Blir vi nummer fem, får vi ikke ei krone, sier LSK-kaptein Torgeir Bjarmann.