Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Millionavtale for futsal

Den skandinaviske futsalbevegelsen Indoor Football Scandinavia (IFS) har inngått en millionavtale som skal komme både elite og bredde til gode i den stadig voksende idrettsgrenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er bredbåndsselskapet Combitel AS som nå er blitt generalsponsor til IFS. Avtalen har en varighet på to år, i tillegg kommer en opsjonsavtale.

– Dette er en stor dag for futsalsporten, og vi er veldig glade for denne avtalen. Den er svært viktig i arbeidet med å videreutvikle sporten i Skandinavia. Sponsormidlene vil øremerkes både bredde- og elitesatsingen, herunder blant annet landslagssatsing, dommersatsing, TV-satsing og internettsatsing, sier leder i IFS, Frank Hartvedt.

Den skandinaviske futsalbevegelsen er i stadig vekst. Over 30.000 spillere registreres hvert år i breddeserien. Over 15.000 lag har vært registrert siden 1998. Eliteserien inneholder 70 lag fordelt på sju storbyavdelinger.

Norges landslag i futsal deltok i VM i Paraguay i 2003 og i EM i Hviterussland i 2004. I november er Norge klare for EM i Spania.

(ANB)