Millionavtale for futsal

Den skandinaviske futsalbevegelsen Indoor Football Scandinavia (IFS) har inngått en millionavtale som skal komme både elite og bredde til gode i den stadig voksende idrettsgrenen.

Det er bredbåndsselskapet Combitel AS som nå er blitt generalsponsor til IFS. Avtalen har en varighet på to år, i tillegg kommer en opsjonsavtale.

– Dette er en stor dag for futsalsporten, og vi er veldig glade for denne avtalen. Den er svært viktig i arbeidet med å videreutvikle sporten i Skandinavia. Sponsormidlene vil øremerkes både bredde- og elitesatsingen, herunder blant annet landslagssatsing, dommersatsing, TV-satsing og internettsatsing, sier leder i IFS, Frank Hartvedt.

Den skandinaviske futsalbevegelsen er i stadig vekst. Over 30.000 spillere registreres hvert år i breddeserien. Over 15.000 lag har vært registrert siden 1998. Eliteserien inneholder 70 lag fordelt på sju storbyavdelinger.

Norges landslag i futsal deltok i VM i Paraguay i 2003 og i EM i Hviterussland i 2004. I november er Norge klare for EM i Spania.

(ANB)