Millionbonus venter Carew

John Carew kan kjøpe seg ytterligere en Porsche 911 Turbo dersom Valenica slår vinner mestercupfinalen i Milano neste onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tirsdag ble spillere og klubb enige om at spillerne deler hele førstepremien på 55 millioner kroner hvis det skulle bli seier. Hvis det blir tap blir potten på knappe 40 millioner kroner.

Ifølge internettavisen Marca Digital skal premiepotten deles etter hvor mange kamper hver enkelt spiller har vært på banen. Bestemannspremien er på 2,5 millioner kroner for alle kamper og alle minutter, men det er det ingen av spillerne som har oppnådd.

John Carew har spilt i alle seksten kamper og er blant de fire mestspillende i både mesterligaen og den spanske serien. Bare keeper Santiago Cañizares og midtbanespilleren Ruben Baraja har flere minutter på banen i inneværende sesong.

Gulrot

Valencias klubbledelse har hengt nok en gulrot foran nesen på spillerne. Hvis de går opp fra dagens tredjeplass til andreplass etter ferdigspilt spansk serie om fire uker, så vanker det ytterligere 30 millioner kroner på deling.

I seriesammenheng er det bare Cañizares, Baraja og kapteinen Gaizka Mendieta som har spilt flere minutter en nordmannen.

Mindre på Eggen

Dan Eggens Alavés har en mindre pott på deling hvis de slår Liverpool onsdag. Seks millioner kroner er alt klubben har tilbudt hvis de henter UEFA-cupen hjem til baskiske Vitoria.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer