Millionene ruller ut ...og poengene inn?

Brann har innsett at noe drastisk må til for å redde plassen i Tippeligaen. VM-pausen brukte dermed bånnlaget på å handle inn fire spillere for omtrent 8 millioner kroner.

-Det er klart at vår svake tabellsituasjon framskyndet disse kjøpene. Men det er også langsiktig tenkt. Alle kjøpene er av gode spillere, sier Brann-formann Lars Henrik Berge til Dagbladet. Det gjenstår å se. I kveld spiller kanskje alle nyervervelsene:

  • Svante Samuelsson (defensiv midtbane) fra svenske Vrgryte. Kostet drøyt fem millioner svenske kroner, ifølge avisa Expressen.
  • Bjarki Gunnlaugsson (angrep) fra Molde. Islendingen kostet 2050000 kroner fra Molde, som fikk han gratis på Bosman-overgang i fjor sommer.
  • Raymond Kvisvik (angrep) fra Moss. Kostet etter det Dagbladet erfarer rundt 500000 kroner.
  • Roy Wassberg (back) fra greske Panonios. Den tidligere Brann-spilleren var uten kontrakt og kom uten overgangssum. Men regn med at han fikk noen hundre tusen i sign-on-bonus.

Humørfylt gjeng

Kvisvik er meget positiv til stemningen i laget og mulighetene utover høsten.

- Dette er en utrolig humørfylt gjeng. Vi har en bred og god stall, og jeg er ganske sikker på at vi greier oss i Tippeligaen, sier Greåker-gutten som skrev fireogethalvtårskontrakt med Brann.

- Stor overgang å komme fra Moss?

- Ja, dette er en storklubb. Det føles på forventningene og interessen. Og det føles bra, sier Kvisvik.

  • Brann har bare fire poeng så langt denne sesongen. I dag spiller de borte mot Lillestrøm.