Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Millionklokka vekker oppsikt

Cristiano Ronaldo eier angivelig verdens dyreste Rolex.

LOMMERUSK: Cristiano Ronaldo viste fram ei klokke som angivelig skal koste drøye 4,5 million. Foto: REUTERS/Satish Kumar Subramani
LOMMERUSK: Cristiano Ronaldo viste fram ei klokke som angivelig skal koste drøye 4,5 million. Foto: REUTERS/Satish Kumar Subramani Vis mer

Rundt en halv million dollar, omtrent 4,5 millioner norske kroner, koster den, ifølge Business Insider.

Under en konferanse i Dubai nylig, vakte nemlig fotballstjerna Cristiano Ronaldos (34) klokke oppsikt.

Klokka, av modellen Rolex GMT-Master II Ice, er dekorert med 18 karat gull og 30 karat diamanter. Ifølge Page Six er det to forskjellige former på diamantene på selve uret og armbåndet.

Rolexen skal altså være verdens dyreste, ifølge blant andre Bleacher Report.

- Vilt dyr

Amerikanske Page Six omtaler klokka som «vilt dyr». Ifølge nettstedet, eid av New York Post, er det bare én av flere verdifulle klokker i Juventus-stjernas samling.

MILLIONKLOKKE: Fra Rolex. Foto: REUTERS/Satish Kumar Subramani
MILLIONKLOKKE: Fra Rolex. Foto: REUTERS/Satish Kumar Subramani Vis mer

«Det har han råd til. Han er satan så rik,» skriver nettstedet Time and Tide Watches.

Ifølge magasinet Forbes er Ronaldo den fotballspilleren som har tjent desidert mest det siste tiåret. Blant annet skal han hente enorme summer på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Det skal dreie seg om 800 millioner dollar de siste ti åra. Han er bare slått av Floyd Mayweather på lista over idrettsutøvere (915 millioner dollar).

Ipod Shuffle

Ronaldos fotballkarriere er imidlertid ingenting å kimse av. Portugiseren er hele fem ganger kåret til verdens beste fotballspiller, og har vunnet trofeer i bøtter og spann.

Storhetstida hadde han i Real Madrid (2009-2018). Der vant han blant annet Champions League hele fire ganger.

Ellers har Ronaldo vunnet både EM og Nations League med Portugal.

For tida spiller han i Juventus, som vant ligaen i Italia i fjor. Akkurat nå ligger laget som nummer to på tabellen, bak Inter på målforskjell.

Selv om Ronaldo angivelig har mer enn nok å ta av, virker det imidlertid ikke om om han nødvendigvis er opptatt av at alt skal være sist og best på alle fronter. Nylig vekket han oppsikt da han ankom en fotballkamp med en Ipod Shuffle - der nyeste modell kom for åtte år sida.