- Millstone er i toppform

Men treneren synes favorittstempelet er for stort.

- KREFTER I MASSEVIS: Det er store forventninger til Millstone i V65-4, og både hest og kusk er i storslag. Foto: hesteguiden.com
- KREFTER I MASSEVIS: Det er store forventninger til Millstone i V65-4, og både hest og kusk er i storslag. Foto: hesteguiden.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Trener Per Johansen synes det er litt skummelt at Millstone blir så stor favoritt i V65-4, men mener at 5-åringen kan trave ned mot en lav 1.14-tid. V65-4 er et stallmannsløp over 2100 meter.

- Ja, det er greit at han er favoritt, og det bør han være, men jeg synes han ble vel stor favoritt. Jeg trøster meg litt med at ekspertisen har som regel rett, ler den tidligere treneren til Jetstile.

Per Johansen har opplevd å ha gode hester tidligere. Han opplevde mange gleder sammen med verdensstjernen Jetstile og kusk Geir Vegard Gundersen.  Stadig kommer det nye talenter fra den dyktige treneren. Han har form på stallhestene om dagen.

- Millstone var rå i seieren over distansen 3140 meter i tåkehavet på Unionstravet på Momarken sist mot garvede konkurrenter?

- Ja, det var han. Han doblet grunnlaget sitt med å vinne det løpet. Vi satte på draskylapper fordi det var langløp. Men det kunne blitt skjebnesvangert i siste sving da kusken dro draskylappene.  Da ble Millstone altfor pigg, og han holdt på å feile. Heldigvis kom han på bedre tanker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer