Milner ber Newcastle om å bli solgt

- Klubben er skuffet.

(Dagbladet.no): Newcastles kantspiller James Milner har levert inn et formelt ønske om å bli solgt. Det bekrefter klubben via sin offisielle hjemmeside.

22-åringen med 44 U21-landskamper for England har blitt knyttet til både Aston Villa og Liverpool, skriver Press Association.

Kevin Keegan ønsker garantert å beholde unggutten.

- Klubben er veldig skuffet over at James ser for seg en fotballframtid et annet sted enn på St. James\' Park. Han er et verdifullt medlem av laget, og det er bare ett år siden han undertegnet en forbedret langtidskontrakt, heter det i uttalelsen fra klubben.

Milner har tre år igjen av kontrakten med Newcastle, som signaliserer at de ikke vil slippe ham billig.

- Vi har fortsatt til gode å få et bud på James som matcher vår vurdering av verdien hans. Men dersom vi skulle motta et slikt tilbud, blir vi motvillig tvunget til å vurdere det, med tanke på James\' åpenbare ønske om å dra, skriver klubben.

VIL VEKK: James Milner (t.h.), her i duell med Manchester Uniteds Fraizer Campbell, ønsker å bli solgt fra Newcastle. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
VIL VEKK: James Milner (t.h.), her i duell med Manchester Uniteds Fraizer Campbell, ønsker å bli solgt fra Newcastle. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix Vis mer
Milner ber Newcastle om å bli solgt