SILLY SEASON: Manchester Citys Craig Bellamy har blitt koblet til flere andre klubber de siste månedene, og ifølge flere engelske aviser kan Aston Villas James Milner være på vei inn den døra Bellamy eventuelt skal ut.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
SILLY SEASON: Manchester Citys Craig Bellamy har blitt koblet til flere andre klubber de siste månedene, og ifølge flere engelske aviser kan Aston Villas James Milner være på vei inn den døra Bellamy eventuelt skal ut.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

Milner kan bli Citys første store sommerkjøp

Frister Villa med 220 millioner, skriver flere engelske aviser.

||| (Dagbladet): James Milner fikk belønning for en god sesong i Aston Villa-drakt da han ble tatt med i Fabio Capellos bruttotropp til VM i Sør-Afrika.

Nå skriver flere engelske aviser at Milner kan bytte klubb allerede før avreise.

Ifølge blant andre Guardian og Sky Sports forbereder nemlig Manchester City et bud på rundt 220 millioner kroner for vingen, et bud som kan være startskuddet for Citys kjøpefest i sommer.

Aston Villa-eier Randy Lerner er imidlertid ikke bekymret for at 24-åringen kan glippe.

- Jeg er ikke redd for å miste James Milner. Jeg tror han vil spille for Aston Villa, og mener han bør spille for Aston Villa, sier Lerner ifølge Daily Mail.

- Jeg benekter ikke at når en spiller får så mye oppmerksomhet og skryt som James, så kan det komme overgangsrykter, men svaret er «nei», jeg bekymrer meg ikke fordi han er ønsket her, sier Lerner.

Manchester Citys eiere har varslet at Roberto Mancini kan komme til å få godt over en milliard kroner til å styrke stallen i sommer, og i tillegg til James Milner kan Benfica-forsvarer David Luiz være på vei til Eastlands.

Daily Telegraph mener å vite at City vil by knappe 200 millioner for brasilianeren, og hevder at Hamburgs Jerome Boateng, Kevin-Prince Boatengs bror, kan være rett rundt hjørnet, han også.