Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Min aller beste seier på Old Trafford

Wenger provosert av United-sjef.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Dagbladet.no i går: Første serieseier mot United siden 2002

(Dagbladet.no): Fem minutter før slutt i går pirket Emmanuel Adebayor inn 1-0 og tre poeng for Arsenal mot Manchester United.

I dag gliser Arsenal-manager Arsene Wenger fra øre til øre.

Før avspark sto klubben uten seier på tre forsøk og franskmannen var redd spillerne skulle bli engstelige.

- Jeg har sett veldig gode lag plutselig bli middels. Det skjer når tvilen kryper inn. Når du tar det med i beregningen, og ser hvilken autoritet vi hadde i spillet, så er dette min aller beste seier på Old Trafford. Dette sender ut de rette signalene til alle, sier Wenger til Arsenals hjemmeside.

- Vi kan vinne tittelen

I dag snakker Wenger om at Arsenal kan ta seriegullet. Den franske treneren røper at han lot seg provosere av Alex Ferguson før helga.

United-sjefen snakket mye om at Arsenal-laget var i et generasjonsskifte, et lag som har mistet stjerner og må finne seg selv på nytt.

RIVALER: Med seieren i går har Arsene Wenger 12 seirer i møtene med United. Sir Alex Ferguson står med 11. Foto: Scanpix/Ap
RIVALER: Med seieren i går har Arsene Wenger 12 seirer i møtene med United. Sir Alex Ferguson står med 11. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Vi er ikke et lag i en overgangsperiode. Jeg har aldri trodd det. Ja, vi er et ungt lag men jeg har stor tro på disse spillerne. Vi er en storklubb og vi er ambisiøse. Jeg tror vi kan vinne tittelen denne sesongen. Hvis du har lest avisene den siste tida skulle du tro vi ville spille i The Championship neste sesong.

Manchester United ligger fortsatt sju poeng foran, bare Portsmouth har flere poeng enn Uniteds 12. Sir Alex medgir at Arsenal vant fortjent i går.

Og han nekter å legge skylda på Cristiano Ronaldo, spilleren som mistet ballen da Cesc Fabregas brøt og sentret til Adebayor.

- Jeg tror han mistet ballen fordi han alltid vil drible. Det er den type spiller han er. Og det er den type spiller vi vil ha. Han er en spennende spiller og han prøver å få ting til å skje. Dessverre mistet han ballen og midtbanen ble tatt på senga. Det er sånn som skjer i fotball, sier sir Alex.

Neville vil ha hevn

Uten at han depper for mye, etter fire seirer og ett tap på fem matcher i seriestarten.

- Resultatet er skuffende for oss. Jeg synes ikke vi var dårlige, men jeg tror vi kan spille mye bedre, sier Ferguson.

Kaptein Gary Neville stoler på at Reading får svi til helga. Han forstår ikke hvorfor United virket mer slitne enn londonrivalene.

image: - Min aller beste seier på Old Trafford

- Vi er nødt til å vinne neste kamp. I denne klubben er det sånn at når du taper så må du ta deg igjen fort. Så kan du starte en ny seiersrekke, sier Neville til Manchester Uniteds hjemmeside.

• Din kommentar: Hvor mange klubber tror du er kandidater til å vinne Premier League?

MATCHVINNER: Emmanuel Adebayor sørget for at Arsenal fortsatt har troen på seriegull.