Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Min aller deiligste scoring

BERGEN (Dagbladet): Brann-spillerne takker sitt trofaste hjemmepublikum for seieren i går. - De var helt fantastiske, sier Jan Ove Pedersen som satte inn det avgjørende målet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skjedde etter 38 minutters spill i andre omgang. Harri Ylønen sendte i vei et langt frispark som Samuelsson styrte videre med hodet. På rett plass sto Jan Ove Pedersen.

- Jeg klinket til med hodet det jeg maktet og heldigvis traff jeg godt. Det var det deiligste målet mitt, sier han fornøyd.

- Djevelsk kamp

Akkurat da pustet over 9000 tilskuere godt ut, før de igjen måtte hyperventilere noen minutter med Kongsvinger-press mot Magnus Kihlstedt og et usikkert Brann-forsvar.

Brann-trener Harald Aabrekk var redd for hjertet sitt i går. - Det var en djevelsk iscenesatt kamp der publikum og vi vant fortjent til slutt, sier han.

Aabrekk pustet lettet ut og måtte roe seg helt ned etter kampen før han klarte å møte pressen.

- Svartnet

- Vi så spill fra det helt glitrende til det tragiske. Da vi ledet 2- 0, trodde jeg vi skulle få en fin utvikling, men så svartnet det helt. De fikk tre mål i løpet av seks minutter og heldigvis ble det pause, sier Aabrekk.

- Det ble likevel en utrolig viktig seier. Vi fikk endelig vist oss fram og vant på stor innsats og et publikum som bar oss framover mot mål. Hele laget viste stor vilje til å vinne. Det blir viktig å ta med seg videre, sier Brann-kaptein Stefan Paldan.

<B>SEIERSSMÅLET: </B>Jan Ove Pedersen traff målet perfekt med hodet og sikret Brann årets første seier.