- Min beste periode så langt i Hartford

Mats Zuccarello Aasen fornøyd med mye spilletid.

FIKK TILLIT: Mats Zuccarello Aasen var fornøyd med egen innsats i siste kamp for New York Rangers' farmerlag Hartford Wolf Pack. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
FIKK TILLIT: Mats Zuccarello Aasen var fornøyd med egen innsats i siste kamp for New York Rangers' farmerlag Hartford Wolf Pack. Foto: Håkon Mosvold Larsen, ScanpixVis mer

||| Mats Zuccarello Aasen var fornøyd med egen innsats etter at Hartford Wolf Pack tapte 3-4 for Worcester Sharks i AHL søndag.

Nordmannen fikk 18.20 minutter på isen, men kom ikke på scoringslisten.

- Jeg fikk mye tillit i tredje periode, og det var min beste periode så langt i Hartford. Jeg var veldig involvert i spillet og synes det gikk bra.

Det eneste som manglet, var at jeg fikk et mål, og så var det jo selvfølgelig surt at vi tapte kampen, sa Zuccarello Aasen til TV 2.

Knallstart for Oilers Edmonton Oilers var NHLs dårligste lag sist sesong. Nå har canadierne åpnet sesongen med to strake seirer. Patrick Thoresens tidligere klubb gjorde en rekke utskiftninger i stallen etter at laget vant kun 27 av 82 kamper i grunnspillet sist sesong. Ni spillere måtte finne seg en annen klubb, og sju nye ble hentet inn. Det ser ut til å ha hjulpet. Søndag ble Florida Panthers slått 3-2. Etter en målløs første periode, ble det mer fart i kampen i midtperioden.

Dustin Penner ga Oilers ledelsen, og Ryan Jones sørget for 2-0 til hjemmelaget. Marty Reasoner reduserte kort tid etter, men det tok bare ett minutt før Shawn Horcoff økte til 3-1 til Oilers. Mot slutten av perioden reduserte Reasoner igjen for Panthers. Nikolaj Khabibulin reddet 26 skudd for Oilers. I sesongåpningen vant Edmonton Oilers 4-0 over Calgary Flames.

(NTB)