-Min beste vinnersjanse

Men Høitomt har flere ess i ermet.

MESTERKUSK MED FIN HÅND. Eirik Høitomt kommer med en god pokerhånd til Bjerke. Han har mest tro på Ramstad Loke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
MESTERKUSK MED FIN HÅND. Eirik Høitomt kommer med en god pokerhånd til Bjerke. Han har mest tro på Ramstad Loke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

|||• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Ja, det er min beste vinnersjanse, sier mesterkusken.

Eirik Høitomt har flere gode muligheter på Bjerke onsdag. Men det er Ramstad Loke han trekker fram som den aller beste.

-Eneste problem jeg ser, er at han ikke har startet på en måned. Men jeg tror ikke det har vært noe galt. Bare at det manglet løp for ham.
Er han like god som sist han var ute, er dette en stor vinnersjanse, sier Eirik Høitomt til Dagbladet.

Distansefordel

-Jeg vil ikke legge opp noen taktikk på forhånd. Men selvfølgelig er tidlig dødens en mulighet. Jeg kjenner ikke distanseevnen til Torpa Glad. Men den lange distansen er i alle fall en fordel for Ramstad Loke, sier Høitomt.

Balansemester

Eirik Høitomt er landets definitive mesterkusk. Han viser også fram høy kompetanse mellom varming og løp. Flere hester han har kjørt i det siste har varmet dårlig, noen nesten katastrofalt dårlig. Men så gjør Høitomt noen grep og anbefaler endringer i balansen. Så kommer hesten ut og travet stemmer perfekt.

-Det har jo gått bra av og til. Jeg vil gjerne hjelpe til og komme med råd, når jeg merker at det er noe som kan gjøres, sier Høitomt beskjedent.

Her er Høitomts øvrige oppsitt på Bjerke onsdag. Og det er som vanlig ikke småtteri:

-Vinn De Luxe har begynt å galoppere i løp igjen. Jeg vet ikke hvorfor. Men hun er mye bedre enn resultatene kan fortelle om. Hun hadde endt helt i toppen og kanskje vunnet sist uten galoppen på oppløpet.
Skogbryn Røsten er en bra hest. Nå står hesten hos "Buller"'n" (travtrener Trond Anderssen red.anm.) og jeg kjenner ikke formen. Men Buller'n er jo flink til å finne form på hestene.
Victor Invalley er en god hest. Jeg mener det er en bra sjanse, men jeg kjenner ham ikke så godt. Jeg har bare kjørt ham en gang og det var i andre heat på Jarlsberg. Da var han sliten og tålte ikke to heat den dagen.
Stjernejerven har jeg liten tro på. Han går og bremser hele veien. Han er veldig vanskelig å vinne løp med.
Home Made var uheldig sist og snublet i sitt eget knebelegg i den siste starten. Han hadde vunnet det løpet ellers. Dette er ikke umulig.
Sandemoin har en riktig oppgave og kan vinne, avslutter Eirik Høitomt.